11 elevi din Curtea de Argeş s-au calificat la etapa judeţeană a Festivalului „Speranţe Argeşene”

La Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” s-a desfăşurat, zilele trecute, etapa locală a Festivalului – Concurs de Muzică Uşoară şi Muzică Cultă „Speranţe Argeşene”. Evnimentul aflat la cea de-a VI-a ediţie a fost organizat de Consiliul Judeţean Argeş prin Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. La etapa locală a concursului juriul a fost format din Simona Hirică, director Centrul de Cultură şi Arte şi profesorii Cristian Marineaţă şi Constantin Matei de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii. Toţi participanţii s-au descurcat foarte bine, iar prestaţia lor a fost apreciată de juriul festivalului. Astfel, la etapa judeţeană a concursului s-au calificat următorii elevi:
n secţiunea  „Instrumente”: Diana Roxana Onea – chitară; Octavian Cristian Maria – chitară; Florin Călin Ene – chitară; Andrei Hănescu – chitară; Antonio Petre Grigore – chitară; Antonia Janin Grigore – pian; Liviu Florin Badea – pian şi Ionuţ Vlad Lazăr – pian. 
n secţiunea „Canto – muzică uşoară”: Ruxandra Sînziana Constantinescu; Andreea Ruşeţi şi Andreea Denisa Floarea.
Câştigătorii fazei zonale vor participa pe 14 decembrie la etapa judeţeană a festivalului-concurs, care se va desfăşura în sala de spectacole a Cercului Militar din Piteşti pentru concurenţii de la secţiunea de muzică uşoară şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti, pentru participanţii de la secţiunea de muzică cultă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email