1000 de persoane și 771 de mașini au fost verificate de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, transmite IPJ Argeș.
”Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 58 de filtre. Au fost legitimate aproape 1.000 de persoane, au fost verificate 717 autoturisme și au fost efectuate 141 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.
Ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 279 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, dintre care 229 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice, iar 58 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind conviețuirea socială”, conform IPJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email