1000 de locuri de muncă în Spania şi în Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de 200 de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Danemarca, pentru care va organiza în luna decembrie 2017 două selecţii, şi o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania, pentru care va organiza tot în decembrie doua selecţii.

Angajatorul danez oferă 200 de locuri de muncă pentru recoltarea de mazăre. Durata contractului de muncă este între  1 iunie si 1 octombrie, timpul de lucru fiind de 30 – 40 de ore pe săptămână, iar salariul oferit este de 0,6 euro brut pe kilogram cules.

Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni, respectiv 200 de cupluri si 400 de locuri de munca pentru femei. Durata contractului de muncă este de 3 luni, timpul de lucru fiind de 39 de ore pe săptămână, iar salariul oferit este de 40 euro brut pe zi.

Pentru Spania se solicită persoane apte de muncă pentru culesul căpşunilor, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani.

Pentru Danemarca, doritorii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, iar experienţa în munca agricolă constituie avantaj. Data limită a ofertelor este 5 decembrie 2017

Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeş cu un dosar care să cuprindă o copie a cărţii de identitate, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea: clinic sănătos – apt pentru muncă), Curriculum Vitae întocmit în limba română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email