10 medici noi şi tineri la Spital

Zece medici specialiști completează echipa Spitalului Municipal Curtea de Argeș – dr. Andrei Remus Stoica, medic specialist Medicină Internă, dr. Serban Alexandru State, medic specialist Cardiologie, dr. Florin Octavian Nicolae, medic specialist Ortopedie – Traumatologie, dr. Oana Mădălina Potcoavă, medic specialist Pediatrie, dr. Elena Roxana Dordea, medic specialist Oftalmologie, dr. Olteea Maria Ionescu, medic specialist Endocrinologie, dr. Raudy Yasmine, medic specialist Obstetrică – Ginecologie, dr. Al Agbari Kheri Mohamend Mahboub, medic specialist Gastroenterologie, dr. Maria Folea Grigore, medic specialist MG/MF și dr. Alina Angela Ionescu, medic specialist Chirurgie. „Le urez bun venit tinerilor medici. Toată lumea aştepta asta, venirea unor doctori specialişti la Spital, iar acest lucru s-a întâmplat. Argeşenii trebuie să ştie că avem medici şi că aceştia nu vor pleca”, a spus primarul Constantin Panţurescu la conferinţa  la care doctorii s-au întâlnit cu jurnaliştii din presa locală.

Tineri, cu dorinţa de a salva vieţi, dar cu nemulţumiri inerente, medicii veniţi de curând la Curtea de Argeş s-au ferit să declare deschis că nu vor să plece, dar măcar au spus că vor să încerce şi vor să creadă promisiunile pe care le-au primit referitoare la blocul ANL care se va construi în curtea Spitalului doar pentru ei şi la aparatura şi echipamentele care vor dota cabinetele şi secţiile unităţii sanitare.

„Căldura” argeşenilor şi promisiunile administraţiei

Câţiva dintre ei sunt argeşeni, şi au spus că au vrut să se întoarcă acasă. Dr. Al Agbari Kheri Mohamend Mahboub este însă  cel mai departe de casa lui, dar la Curtea de Argeş i-a plăcut căldura cu care a fost primit, de la administraţia locală la conducerea Spitalului şi pacienţi. „Am fost la Tulcea medic două luni dar am fugit de acolo din cauza oamenilor, a pacienţilor”, a mărturisit medicul gastroenterolog. Sigur, e greu cu salariul, care e mic şi abia acoperă chiria şi facturile, e greu şi cu aparatura, care în unele cabinete sau secţii e la minim, dar există speranţe că lucrurile se vor îmbunătăţi şi promisiuni că se va întâmpla asta curând.

Managerul Spitalului, Viorel Popescu, prezent la întâlnire, spune că de când echipa de specialişti a crescut, numărul bolnavilor care apelează zilnic la serviciile medicilor din Spital a crescut de la 115 la 180.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email