1.574 de persoane verificate de poliţişti. Un bărbat din Curtea de Argeş a fugit din carantină

Polițiștii au verificat, în cursul zilei de joi, în total, 1.574 de persoane și 138 de mijloace de transport persoane, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. Totodată, au fost verificate 130 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost organizate 29 de acțiuni punctuale(din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituţii), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.250 de lei, astfel:

108 sancțiuni, în valoare totală de 10.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;

20 de sancţiuni, în valoare de 6.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație;

-o sancţiune, pentru nerespectarea măsurii izolării/carantinei.

19 sancțiuni, în valoare totală de 7.000 de lei, au fost aplicate unor persoane fizice pentru organizarea sau participarea la evenimente private;

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat tot joi un bărbat de 47 de ani, din municipiu, care nu a respectat măsura carantinei la adresa declarată.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu avertisment, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email