Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

„Aproape m-a muşcat un câine, am scăpat cu fuga. Ce faceţi cu maidanezii?!”

Category: Social Published: Friday, 07 February 2020 Written by Interes argesean

Câinii maidanezi din municipiul Curtea de Argeş au devenit un real pericol pentru cetăţeni. Din ce în ce mai mulţi argeşeni ne sesizează că în toate cartierele municipiului s-au format adevărate haite de câini fără stăpân, care pun în pericol siguranţa şi integritatea oamenilor.

Ultima sesizare a fost făcută chiar la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută, când un tânăr le-a spus aleşilor – „Ieri aproape m-a muşcat un câine, am reuşit să scap doar cu fuga. Ce faceţi cu maidanezii domnilor aleşi?!” Primarul Panţurescu i-a spus cetăţeanului că „avem un contract în derulare!”, şi atât.

De fapt, contractul „în derulare” e cam vag. Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a primit din bugetul local 45.000 de lei pentru prinderea a 100 – 150 de câini. SPGC a căutat pe sistemul electronic de achiziţii publice o societate care să ia banii şi să adune câinii şi într-un final a găsit-o. După ce au prins vreo 13 animale a izbucnit un scandal imens, pentru că unii dintre cei capturaţi au fost găsiţi prin Piteşti. Contractul despre care vorbea primarul este cel de 45.000 de lei, care nu rezolvă nicium problema, pentru că chiar dacă ar fi prinşi 150 de câini şi ar fi duşi la o biobază, numărul celor care umblă prin oraş este mult mai mare.

Hits: 1467

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (3)