Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Priorităţile societăţii Aquaterm pentru 2020

Category: Social Published: Thursday, 16 January 2020 Written by Interes argesean

Societatea care furnizează utilităţile la Curtea de Argeş, Aquaterm SA, va face anul acesta mai multe investiţii, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie (CA), Ionuţ Andrei, la ultima Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) care a avut loc la sfârşitul anului trecut.

Astfel, poate cea mai importantă dintre ele este finalizarea investiţiei la staţia de captare de la Oeşti, pentru preluarea gravitaţională a apei până la staţia de tratare de la Cerbureni. Lucrarea r putea fi gata chiar până la sfârşitul acestei luni. Automatizarea sistemului de tratare a apei la staţia de la Cerbureni s-ar putea face prin fonduri europene, iar la aceeaşi staţie vor fi schimbate pompele şi va fi refăcut sistemul de conducte în vederea eliminării pierderilor de apă.

Conducerea societăţii are în vedere schimbarea unor conducte şi realizarea de reţele de apă şi canalizare acolo unde nu sunt. Vor fi schimbate conductele şi vanele pe strada Episcop Nichita şi în zona Posada, vor fi realizate reţele de apă şi canalizare pe străzile Făgetului, va fi prelungită canalizarea pe strada Vişina şi vor fi făcute staţii de pompare pe străzile Petreşti şi Valea Doamnei. De asemenea, vor fi înlocuite reţelele de apă pe mai multe străzi – Toamnei, Nordului, Progresului, Valea lui Alb, Ponoare, Buşaga Nouă, Victor Ştefănescu, Valea Danului, Râmnicu Vâlcea, Luncilor Despina Doamna, colţ cu strada Cuza Vodă, strada Eliade Rădulescu.

Preşedintele CA le-a spus consilierilor locali, membri ai AGA, că în canalizările blocate angajaţii Aquaterm găsesc tot felul de lucruri, care mai de care mai ciudate, de la mopuri şi haine la bucăţi de ţeavă  ori altele asemenea.

Aquaterm a încheiat 2019 cu un profit de 482.000 de lei asta datorită veniturilor suplimentare de anul trecut. Consilierii locali au spus că se înregistrează un profit mare „pentru că nu se mai fură!”.

Hits: 900

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)