Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

S-au aprins luminiţele de Sărbători!

Category: Social Published: Monday, 02 December 2019 Written by Interes argesean

Pe 1 Decembrie, duminică, la Curtea de Argeş au avut loc mai multe manifestări dedicate Zilei Naţionale, şi au fost aprinse  luminiţele de Crăciun.
Batalionul 33 Vânători de Munte ”POSADA”, Primăria Municipiului Curtea de Argeș și reprezentanții M.A.I. și I.G.S.U au organizat mai multe manifestări. Astfel,  pe platoul din fața Bisericii Domnești, lângă Muzeul Municipal, începând cu orele 14,00, a avut loc o expoziţie în cadrul căreia a fost prezentată  tehnică de armament specifică Vânătorilor de Munte, Poliției, Jandarmeriei și I.G.S.U. O oră ma târziu militarii au prezentat onorului oficialităților și a avut loc trecerea în revistă a gărzii de onoare. După serviciul religios primarul Constantin Panţurescu a vorbit despre semnificaţia zilei de 1 Decembrie. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale zilei a fost retragere cu torțe a soldaţilor de la Biserica Domnească spre platoul din fața Sălii Municipale de Sport. Când s-a lăsat noaptea au fost aprinse luminiţele de sărbătoare, care vor împodobi oraşul până la începutul anului viitor.

Hits: 508

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments