Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Doar trei medici s-au înscris la concursul anunţat de Spitalul Municipal

Category: Social Published: Friday, 04 October 2019 Written by Interes argesean

Trei medici, un chirurg, un psihiatru şi un medic rezident în an terminal specialitatea ORL, s-au înscris la concursul anunţat de Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

La începutul lunii septembrie Spitalul Municipal Curtea de Argeş  a scos la concurs  mai multe posturi de medici, după cum urmează - un post de medic specialist, specialitatea medicină internă ; un post de medic specialist, specialitatea chirurgie generală;  un post de medic specialist, specialitatea pediatrie;  un post de medic specialist, specialitatea obstetrică ginecologie; două posturi de medic specialist, specialitatea medicină de urgență; un post de medic primar, specialitatea epidemiologie;  un post de medic specialist, specialitatea psihiatrie; un post de medic specialist, specialitate medicină fizică și de reabilitare; un post de medic rezident aflat în ultimul an de pregătire, confirmat în specialitatea ORL.

Managerul unităţii sanitare, Viorel Popescu, ne spunea atunci că „medicii care vor să-şi prelungească activitatea după ce s-au pensionat trebuie să aibă un PFA (Persoană Fizică Autorizată – n.a.) care să încheie contract cu Spitalul, aşa îi obligă Casa de Asigurări, cea care ne obligă şi să anunţăm concurs. Dacă se prezintă mai mulţi pe un post, e concurs, dacă nu, medicii pensionari îşi prelungesc activitatea şi lucrează pe PFA”. 

Hits: 1059

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments