Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Câinii maidanezi fac legea şi pe Bulevardul Basarabilor

Category: Social Published: Friday, 20 September 2019 Written by Interes argesean

Câinii maidanezi din municipiul Curtea de Argeş au redevenit un real pericol la adresa cetăţenilor. De câteva zile o haită de câini maidanezi se plimbă pe bulevardul Basarabilor, provocând panică în rândul argeşenilor. Într-una din zilele săptămânii trecute, în apropierea fostului cinematograf Unirea, oamenii erau nevoiţi să traverse strada, pentru a nu fi muşcaţi de câinii maidanezi care puseseră stăpânire pe unul din trotuare. Problema este că a început şcoala, iar în zona în care umbla haita săptămâna trecută este o grădiniţă, iar câinii ar fi putut să intre în curtea ei.

După cum ziarul nostru v-a mai informat, Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) trebuie să adune câinii de pe străzi. Directorul acestuia, Ioan Ghiţă, spune însă că nu are cu cine şi nici cu ce să se ocupe de cîini. El crede că activitatea de ecarisaj ar trebui scoasă la licitaţie, aşa cum s-a întâmplat în multe localităţi din ţară, numai că administraţia locală a dat SPGC-ului această activitate, iar SPGC-ul trebuie să se ocupe de ea. Dacă nu are cu ce, trebuie să ceară şi i se va da. Dacă nu poate, trebuie ca directorul să spună public asta administraţiei locale, sau să refuze ceea ce i s-a dat, iar administraţia trebuie să ia măsuri. Oricum ar fi, măsuri trebuue luatre cât mai repede, până când nu se întâmplă vreo tragedie.

Hits: 1054

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)