Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Toate şcolile din Curtea de Argeş au autorizaţii de funcţionare

Category: Social Published: Thursday, 12 September 2019 Written by Interes argesean

Toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Curtea de Argeş au autorizaţii de funcţionare, declară Carmen Ghiţă, de la Compartimentul Învăţământ, Sănătate, Servicii Publice din cadrul Primăriei.
Ea mai spune că „toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Curtea de Argeş au fost pregătite pentru începerea noului an şcolar”, iar „pe perioada vacanţei s-au igienizat toate spaţiile de învăţământ, s-au reparat scaunele şi băncile acolo unde a fost cazul, au fost efectuate lucrări de întreţinere, reabilitare sau reamenajare săli de clasă sau grupuri sanitare, au fost înlocuite burlane şi jgheaburi acolo unde a fost necesar”. În acest an, administraţia locală a făcut mai multe investiţii în unităţile de învăţământ. Astfel, „la Grădiniţa cu Program Prelungit „O lume minunată” au fost achiziţionate o centrală termică şi un boiler pentru apă caldă pentru sediul de pe strada Episcop Nichita şi 4 centrale termice pentru structura GPN nr.1, la Colegiul Naţional Vlaicu-Vodă a fost achiziţionată o centrală termică si un paratrăsnet, iar pentru  Şcoala Gimnazială „Armand Călinescu” a fost achiziţonat un paratrăsnet”, potrivit sursei citate.

Hits: 496

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments