Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Un consilier local acuză-„Firma de gunoi nu e în stare de nimic!”

Category: Social Published: Friday, 12 April 2019 Written by Interes argesean

În comunitatea locală de la Curtea de Argeş mocneşte o stare de nemulţumire legată de societatea care colectează gunoiul în municipiu. Aleşii locali au transmis de mai multe ori nemulţumirile cetăţenilor legate de activitatea firmei, ultima dată fiind ridicată problema la şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul lunii martie. Cel care a vorbit despre colectarea gunoiului la Curtea de Argeş a fost consilierul  Gheorghe Andreescu. „Avem contract cu firma de gunoi şi ne cer banii retroactiv. Nu sunt în stare de nimic însă, au o maşină de gunoi şi nu au măcar un tractor. Nu intră să ridice gunooul peste tot”, a spus acesta.

Mai mulţi cetăţeni din cartierele periferice ale oraşului au sesizat Municipalitatea că maşina care adună gunoiul nu intră peste tot şi nici de câte ori ar trebui. Pe străzile mai greu accesible nu trece deloc şi le impune abonaţilor să aducă pubelele la strada principală, spun argeşenii.

Hits: 729

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments