Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Să o salvăm împreună pe Denisa!

Category: Social Published: Thursday, 11 April 2019 Written by Interes argesean

„Numele meu este Denisa și am 20 de ani. Am descoperit că am scolioză la vârsta de 12 ani dintr-o întâmplare."

Așa își începe Denisa Rădoi povestea, o poveste presărată cu efort fizic și psihic și apariția unei soluții importante, dar costisitoare.
Despre situația medicală a Denisei puteți afla mai multe pe pagina de strângere de fonduri unde, dacă simțiți astfel, puteți dona și o sumă de bani: https://www.facebook.com/donate/630387287405589/
Asociația de Turism și Ecologie “Călțun“ - Club Unesco dorește să se alăture acestei cauze prin organizarea unui spectacol caritabil la Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu".
Vor fi oferite mai multe momente artistice de către Vlad Petec, Florina Băcan, Mihaela Iosif, Corul Colegiului Național "Vlaicu Vodă", Robert Coman, Independenții (Ștefan Bolnavu, Sergiu Duță, Cătălin Herișanu), George Lazăr & IL IN, alături de o piesă de teatru în interpretarea grupului Odo Theater Club, și alții.

Participarea la spectacol se va face în baza unei invitații ce reprezintă contravaloarea unei donații de minim 7 lei, o urnă de donații fiind amplasată în holul clădirii pentru cei care vor să contribuie cu mai mult pentru Denisa.

O licitație cu obiecte hand-made și nu numai va avea loc în cursul serii pentru ca dumneavoastră să plecați acasă cu inima plină de bucurie și cu un suvenir care să vă amintească de ajutorul oferit. 

Spectacolul va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 18:00.

Hits: 620

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments