Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Direcţia de Asistenţă Socială vrea să „îmbunătăţească dosarele pensionarilor” şi să „constituie o echipă de dans folcloric”

Category: Social Published: Thursday, 21 March 2019 Written by Interes argesean

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Curtea de Argeş a relizat un plan de acţiune pentru acest an pentru toate centrele pe care le administrează. Unele dintre proiectele pentru Centrul de recreere pentru pensionari par de-a dreptul năstruşnice. Astfel, DAS şi-a propus „îmbunătăţirea dosarelor pensionarilor, conform legislaţiei în vigoare”, iar la capitolul „creşterea calităţii vieţii persoanelor vârstnice din Centrul de zi” a trecut „constituirea unei echipe de dans folcloric”.

De asemenea, vârstnicii care merg la Centrul de zi ar putea să se bucure din acest an de o terasă care ar urma să fie construită lângă clădirea Centrului. Specialiştii Direcţiei vor acorda „servicii de informare şi consilierea populaţiei vârstnice cu risc de singurătate şi excluziune socială”, dar vor organiza şi „acţiuni de promovare a persoanelor vârstnice prin campanii în comunitate şi colaborare cu mass media”.

Hits: 2415

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)