Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

1 milion de lei pentru două locuri de joacă

Category: Social Published: Wednesday, 13 March 2019 Written by Interes argesean

Primăria Curtea de Argeş a scos la licitaţie săptămâna trecută proiectarea şi execuţia a două locuri de joacă pentru copii, unul la Terasa 1 Mai iar celălalt lângă Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu”. Valoarea estimată de Primărie pentru cele două locuri de joacă este de peste un milion de lei.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, „Obiectul viitorului contract de achiziție publică îl reprezintă proiectarea și execuţia pentru Loc de joacă pentru copii-zona terasa 1 Mai (lot 1) şi Loc de joacă pentru copii-zona Centrul de Cultură şi Arte "George Topîrceanu" (lot 2), din Municipiul Curtea de Argeş. Valoarea estimată a contractului, pentru cele 2 loturi, este în cuantum de 921.601,34 lei (fără TVA) constituită astfel: a) Pentru LOT 1 Proiectare şi execuţie-Loc de joacă pentru copii- zona terasa 1 Mai, valoarea estimată este de 619.852,01 lei, din care: 1. Pentru serviciile de proiectare (inclusiv asistenţă  tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor)-valoarea estimată de: 37.112,26 lei; 2. Pentru execuţia lucrărilor-valoarea estimată de 582.639,75 lei. a) Pentru LOT 2 Proiectare şi execuţie-Loc de joacă pentru copii -zona Centrul de Cultură şi Arte "George Topîrceanu", valoarea estimată este de 301.849,33 lei, din care: 1. Pentru serviciile de proiectare (inclusiv asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioadă de execuţie a lucrărilor)-valoarea estimată de: 17.963,98 lei; 2. Pentru execuţia lucrărilor-valoarea estimată de 283.885,98 lei”. Licitaţia are loc pe 29 martie.

Conform caietului de sarcini, locurile de joacă vor avea mai multe dotări. La Terasa 1 Mai  vor fi 10 băncuţe, trei foişoare de lemn cu mese, echipamente de fitness, stâlpi solari de iluminat aleile şi parcarea, etc.

Dotările locului de joacă de lângă Centrul de Cultură şi Arte vor fi băncuţe, stâlpi solari de iluminat, coşuri de gunoi stradale, utilaje pentru copii, etc.

Hits: 1249

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments