Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Se reia închirierea locurilor din parcările rezidenţiale

Category: Social Published: Wednesday, 27 February 2019 Written by Interes argesean

În perioada imediat următoare se reia activitatea de închiriere a locurilor de parcare dintre blocuri, spune Adriana Ciorbaru, şef Birou Administrarea Domeniului Public şi Privat (ADPP) din Primărie. „Serviciul Public de Gospodărie Comunală va relua trasarea parcărilor şi vom trece apoi la închirierea acestora”, ne-a spus Adriana Ciorbaru.

Până acum, în toamnă, au fost închiriate două parcări centrale, şi nu au fost probleme. Nu a fost cazul unei licitaţii, ci fiecare proprietar de apartament a închiriat locul pentru care a făcut cerere la asociaţie, a mai spus şefa ADPP.

Parcările închiriate deja au fost cele mai „uşoare”, în sensul că nu au fost probleme. Necazurile ar putea să apară acolo unde sunt mai multe maşini decât locuri de parcare, unde vecinii nu se înţeleg şi unde un proprietar ţine mai multe autoturisme în parcare. Probleme vor fi cu siguranţă şi în cartierele în care maşinile mai mari, gen microbuze sau autoutilitare, sunt ţinute în parcările dintre blocuri.

Hits: 1329

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments