Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Festivalul Primăverii la Centrul de Cultură şi Arte

Category: Social Published: Monday, 11 February 2019 Written by Interes argesean

Şi anul acesta Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” de la Curtea de Argeş marchează începutul primăverii cu spectacole şi concerte. „În perioada 1 – 8 martie avem la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” festivalul primăverii, care include o serie de acţiuni, expoziţii, concerte. La toate manifestările organizate cu acest prilej intrarea este liberă”, spune Cristian Mitrofan, managerul Centrului.

Manifestările organizate în prima săptămână din luna martie sunt dedicate reprezentantelor sexului frumos. „Mai ales doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la festivalul primăverii, şi noi încercăm să le satisfacem gusturile în această perioadă”, mai spune managerul Cristian Mitrofan.

Festivalul primăverii a devenit deja o tradiţie la Centrul de Cultură şi Arte din Curtea de Argeş, şi de fiecare dată spectacolele s-au desfăşurat cu sala plină de spectatori, iar la celelalte manifestări participarea a fost numeroasă.

Hits: 1289

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments