Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Bazinul de înot, gata în aprilie

Category: Social Published: Sunday, 03 February 2019 Written by Interes argesean

La Curtea de Argeş se lucrează la bazinul de înot chiar şi acum, iarna, spune primarul municipiului, Constantin Panţurescu. „În  aceste zile se lucrează la interioare, la gresie, faianţă, la vestiare. Bazinul e gata în proporţie de 90 la sută, sperăm să fie gata în aprilie”, spune primarul Panţurescu. Totuşi, data inaugurării nu coincide cu cea a deschiderii, pentru că mai e nevoie de ceva. „Ca să funcţioneze e  nevoie de personal specializat, de personal care să-l aibă în grijă şi în administrare. Va trebui să calificăm personal pentru asta”, a precizat Panţurescu.

Bazinul ar fi trebuie să fie gata la sfârşitul lunii noiembrie, anul trecut, dar reprezentantul firmei care construieşte ne spunea atunci că lucrările sunt în întârziere din mai multe motive, unul dintre ele fiind nişte lucrări suplimentare, din cauza pânzei de apă freatică „foarte înaltă”.

3G Sport- IP SRL a câştigat licitaţia pentru bazinul de înot de la Curtea de Argeş, potrivit anunţului publicat de Primărie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. La licitaţie fost depuse trei oferte, iar după lungi deliberări şi câteva erate, comisia de licitaţie a decis că prima ofertă e câştigătoare iar complexul de înot va costa 2.911.911 lei, fără TVA.

Hits: 1888

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments