Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

La Tigveni, 4 locuinţe pentru 33 de persoane adulte cu dizabilităţi

Category: Social Published: Thursday, 13 December 2018 Written by Interes argesean

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş a depus spre finanţare două proiecte, unul dintre ele vizând comuna Tigveni. Proiectul „Complex de 4 locuinţe protejate şi centru de zi, comuna Tigveni, satul Bârseştii de Jos judeţul Argeş” presupune construirea şi dotarea unui număr de 4 locuinţe protejate pentru 33 de persoane adulte cu dizabilităţi dezinstituţionalizate din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţionala Tigveni.

Prin serviciile oferite în locuinţele protejate se ceează un mediu propice de îngrijire şi asistenţă, un mediu căt mai apropriat de cel de tip familial care să le permită să dobândească un nivel corespunnzător de independenţă pentru integrare socială şi profesională, se arată în comunicatul DGASPC Argeş.Valoarea totală a proiectului este de 5.637.587,19 lei cu TVA.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Argeș mai are depuse spre finanţare încă două proiecte care ar fi implementate în zona Curtea de Argeş -  Complex de 4 locuinţe protejate şi Centru de zi, Comuna Tigveni, Satul Balilesti Judeţul Argeş’’ şi „Complex de 4 locuinţe protejate şi Centru de zi, Comuna Ciofrangeni, Judeţul Argeş’’.  Acestea sunt în etapa de contractare.

Hits: 723

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments