Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Primăria angajează un inspector la Investiţii Publice

Category: Social Published: Wednesday, 24 October 2018 Written by Interes argesean

Primăria Municipiului Curtea de Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, Compartiment Investiţii Publice, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Curtea de Argeş. Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru înscrierea la concurs sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul din domeniile:construcţii civile şi industriale, arhitectură, urbanism, inginerie forestieră;minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

5 noiembrie, ora 16.00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe 15 noiembrie, ora 11.00, este programată proba scrisă, iar interviul are loc pe 20 noiembrie, la ora 11.00.

 

Hits: 1154

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments