Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Adrian Miuţescu: "Chestiunile esenţiale nu pot fi reglementate de nimeni altcineva decât de popor"

Category: Social Published: Thursday, 20 September 2018 Written by Interes argesean

Partidul Naţional Liberal este un susţinător al familiei tradiţionale, compusă din bărbat şi femeie, aşa cum este specificat şi în Codul Civil.

Însă, dat fiind că PNL respectă libertatea de conştiinţă şi de exprimare a fiecărui individ, mesajul unitar este că orice om trebuie să voteze aşa cum îi dictează conştiinţa şi propriul sistem de valori.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat: "Referendumul este forma desăvârşită a democraţiei, prin care cetăţenii îşi pot exprima poziţia faţă de o temă importantă în societate. Transmit un apel către celelalte forţe politice de a nu politiza acest referendum."

La rândul său, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a declarat: "Fiecare cetăţean este liber să voteze în conformitate cu propria conştiinţă. Pentru noi, liberalii, familia este compusă din bărbat şi femeie. Acest lucru nu intră sub incidenţa politicii şi nu poate fi folosit de un partid sau altul în scopuri electorale sau de abatere a atenţiei de la problemele importante ale ţării. Singurii care pot da un răspuns definitiv care să impună modelul familial, iar acesta să fie acceptat de legea supremă într-un stat, nu pot fi decât cetăţenii, prin votul lor. Chestiunile esenţiale nu pot fi reglementate de nimeni altcineva decât de popor. Oamenii au acum posibilitatea să-şi spună punctul de vedere despre ce trebuie să însemne, la români, familia."

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

 

 

Hits: 808

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments