Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Două noi volume regale se lansează la Curtea de Argeș în prezența ASR Principesa Maria a României

Category: Social Published: Tuesday, 04 September 2018 Written by Interes argesean

Curtea Veche Publishing și Muzeul Municipal Curtea de Argeș îi invită pe argeşeni vineri, 7 septembrie, de la ora 13:00, la o dublă lansare de carte regală: volumul pentru copii și tineri „Elena a României. Regină-mamă, regină suferinței și a speranţei” de Adrian Cioroianu și Alexandru Groza, și volumul „Margareta. Portretul Reginei” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe.

Lansarea va avea loc în prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria a României. Vor lua cuvântul Ștefan Dumitrache, director al Muzeului Municipal Curtea de Argeș și Mihai Ghiță, directorul Bibliotecii Municipale Curtea de Argeș.

„Elena a României. Regina-mamă, regina suferinţei şi a speranţei”,  de Adrian Cioroianu şi Alexandru Groza, cu ilustraţii de Yanna Zosmer, este un volum care îşi propune să aducă din nou cartea aproape de copii şi tineri.

Cartea-album „Margareta. Portretul Reginei”, de Sandra Gatejeanu-Gheorghe, înfăţişează în imagini destinul primei femei din istorie care conduce Casa Regală a României.

Hits: 428

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments