Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

USR Curtea de Argeş a strâns peste 500 de semnături pentru petiţia #farapenali

Category: Social Published: Tuesday, 31 July 2018 Written by Interes argesean

USR Curtea de Argeș intensifică acțiunile de strângere de semnături pe străzile municipiului în cadrul inițiativei cetățenești de modificare a Constituției “Fără Penali în funcții publice”. USR este singurul partid care susține această inițiativă care dă posibilitatea argeșenilor să pună piedică penalilor cu o singură semnătură. Modificările prevăd ca persoanele care doresc să fie alese în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României deși au  fost condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, nu vor mai putea candida.

„Primul pas este acela de a explica cetățenilor care va fi rezultatul acestei strângeri de semnături pentru inițiativa de modificare a Constituției "Fără Penali în funcții publice”. Cei care vor să strângă semnături pe cont propriu trebuie să știe că pe o foaie descărcată de pe site trebuie să completeze cetățeni care au domiciliu în aceeași localitate și  bineînțeles din județul selectat”, spune Bogdan Marina, preşedintele USR Curtea de Argeş.

Hits: 1238

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments