Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Podul de pe strada Victoriei trebuie terminat până la final de iulie

Category: Social Published: Friday, 22 June 2018 Written by Interes argesean

Mulţi şoferi se plâng de faptul că intrarea în oraş dinspre Piteşti este blocată din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de peste Valea lui Gan. Uneori,  cozile  la semafor sunt de peste un kilometru.

Reabilitarea podului de peste Valea lui Gan a fost câştigată la licitaţie de către SC G&M Road Building  Engineering SRL, valoarea contractului fiind de 410.337,67 lei, iar durata contractului de maxim 10 luni (calendaristice). Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat de Primărie pe 31 iulie 2017, dar termenul de finalizare a fost prelungit cu două luni, spune consilierul local Ştefan Dumitrache. „A fost o perioadă de iarnă şi termenul a fost mutat cu două luni”, ne-a spus Dumitrache, inginer de meserie.

Chiar şi cu prelungirea de 60 de zile, podul tot ar trebui să fie gata la 30 iulie, dar ritmul în care se lucrează nu ne îndreptăţeşte să credem că va fi respectat, asta dacă nu cumva pe ultima sută de metri firma o să mobilizeze forţe noi.

Hits: 1267

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (4)