Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Canalizarea menajeră de pe strada Cuza Vodă se varsă în subsolul Spitalului

Category: Social Published: Thursday, 17 May 2018 Written by Interes argesean

Consilierul local Ion Şerban a reclamat faptul că subsolul Spitalului e plin de fecale. „Mi-a spus un cetăţean care a fost şi a văzut că subsolul Spitalului e plin de rahat. Conductele s-au spart şi s-a umplut subsolul. E un miros groaznic”, a povestit Şerban. Colegul său de Consiliu, manager al Spitalului totodată, Viorel Popescu, l-a contrazis. „Nu se scurge nimic din Spital la subsol. Sunt probleme, e adevărat, dar din altă parte. Canalizarea pluvială de pe strada Cuza Vodă se duce direct la subsol, asta e problema, din cauza canalizării”, a spus Popescu.

Ceva din ceea ce spune e adevărat, dar numai o parte. O canalizare se varsă la subsolul Spitalului dar nu e pluvială, pentru că nu există pe strada Cuza Vodă, ci e canalizare menajeră!

„Pe strada Cuza Vodă nu ştiu să fie canalizare pluvială. Oricum, nu există nicio hartă a canalizării pluviale de la Curtea de Argeş. În zona Spitalului e o problemă cu canalizarea menajeră”, ne-a spus Gabriel Nastea, directorul Aquaterm, societatea care are în grijă reţelele de canalizare şi de apă.

Hits: 969

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments