Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Şeful de la Resurse Umane a desfiinţat Registratura din Primărie

Category: Social Published: Thursday, 05 April 2018 Written by Interes argesean

Dorin Savu este şeful Biroului de Resurse Umane din Primărie. În această calitate a făcut un referat către Consiliul Local prin care a solicitat, printre altele, desfiinţare compartimentului de Registratură din instituţie. „Activitatea biroului de relaţii cu publicul se suprapune celei a compartimentului registratură. Practic, de registratură se ocupă dna. Vărzaru, de la Relaţii cu publicul”, a explicat Savu modificarea organigramei Primăriei. Altă schimbare este desfiinţarea funcţiei de secretar dactilograf, pentru că „probabil că nu mai există în COR (Codul Ocupaţiilor din România – n.a.) această ocupaţie. Nu se mai vorbeşte despre dactilograf”, a spus Dorin Savu. Şeful de la Resurse Umane se înşeală însă, pentru că în COR ocupaţia de secretar dactilograf există şi are codul 4120024.

De altfel, la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută la care s-a discutat despre aceste probleme au fost aprobate organigramele pe acest an ale aparatului de specialitate al primarului,aparatului permanent al Consiliului Local şi ale serviciilor publice fără personalitate juridică. Şi la organigrame consilierii locali au cerut lămuriri, Ion Şerban solicitând ca Biroul de Resurse Umane/Relaţii cu publicul/Protecţie Civilă/Arhivă să fie în subordinea direct a primarului.

Noutatea cea mare este însă cea despre care v-am informat în ultimul număr al ziarului nostru. În Primărie s-a înfiinţat Serviciul Juridic Contencios şi Agricol, la care lucrează doi angajaţi de la Juridic, Janina Zarioiu şi Iulia Pelinescu, precum şi cei cinci functionari de la fostul Birou Agricol. De asemenea, a fost înfiinţată funcţia de şef al acestui Servicu, şef despre care se spune că va fi Janina Zarioiu.

Hits: 1359

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments