Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Potrivit analizelor de laborator, mirosul, gustul şi culoarea apei de la robinet sunt „acceptabile”

Category: Social Published: Monday, 19 March 2018 Written by Interes argesean

De la jumătatea lunii februarie, SC Aquaterm, furnizorul de apă de la Curtea de Argeş şi pentru câteva comune din zonă, publică pe site-ul propriu buletinul de analiză a apei care curge la robinet. Buletinul cuprinde parametrii fizico – chimici şi microbiologici, iar concluzia este, la toate buletinele publicate, că proba de apă este „corespunzătoare din punct de vedere fizico chimic şi bacteriologic”. Probele s-au luat de la staţia de tratare de la Cerbureni, de la Şcoala „Mircea cel Bătrân”, de la Primăria Băiculeşti, de la Piaţa Centrală, de la staţia peco de la Albeşti, de la Piaţa Posada .

În toate buletinele de analiză este menţionat faptul că mirosul, gustul şi culoarea apei de la robinet sunt „acceptabile”. Aceste buletine sunt realizate în laboratorul staţie de tratare de la Cerbureni, laborator înregistrat la Ministerul Sănătăţii. „Suntem în discuţii şi cu alţi primari, care făceau buletinele pe undeva pe lângă Câmpulung, să la facem noi analizele, pentru că sunt nişte bani pe care societatea poate să-i încaseze”, ne-a spus directorul SC Aquaterm, Gabriel Nastea.

 

Hits: 703

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments