Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

S-au aprobat organigramele şi statele de funcţii pentru instituţiile de cultură

Category: Social Published: Friday, 16 March 2018 Written by Interes argesean

Numărul de posturi e acelaşi ca anul trecut, la fel şi salariile

Cei care lucrează în instituţiile de cultură din Curtea de Argeş, Muzeul Municipal, Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”  şi Biblioteca Municipală au toate motivele să fie invidioşi pe colegii lor bugetari care lucrează la Primărie şi în serviciile subordonate, pentru că acestora din urmă salariile le-au crescut. Singura bucurie pentru angajaţii din Cultură este faptul că au şi anul acesta certitudinea postului pe care îl ocupă, după ce Consiliul Local a aprobat organigramele şi statele de funcţii pentru fiecare dintre instituţiile menţionate mai sus.

Numărul de posturi e acelaşi peste tot – nouă la Muzeu, patru la Bibliotecă şi şapte la Centrul de Cultură şi Arte. Se pare că la Curtea de Argeş lectura este pasiune generală, altfel nu se explică de ce e nevoie de un angajat la secţia prelucrare, înregistrare cărţi, unul la secţia de împrumut pentru adulţi şi încă unul la secţia împrumut pentru copii. Ce-i drept, un post a fost înfiinţat de curând, special pentru cea care îl ocupă, se spune.

Hits: 628

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments