Un pensionar cere o masă caldă pentru bătrânii de la Centrul de recreere şi un magazin cu preţuri mici

Category: Social Published: Thursday, 15 March 2018 Written by Interes argesean

„Doresc să transmit prin intermediul ziarului Interes Argeşean Primăriei municipiului Curtea de Argeş precum şi consilierilor locali mulţumiri pentru efortul depus pentru obţinerea de fonduri europene în vederea transformării fostului dispensar TBC şi introducerea în circuit ca Centru de recreere pentru persoanele vârstnice, fiind dotat cu aparatură fitness, calculatoare legate la internet, table, şah, dotările fiind la nivel european”, scrie Ion Lazăr într-un mesaj trimis redacţiei.

„Vreau să remarc calitatea personalului care deserveşte pensionarii care vin cu multă plăcere la Centru deoarece ştiu că sunt primiţi de fiecare dată omeneşte”, mai scrie Lazăr. El subliniază faptul că vârstnicii care sunt înscrişi la Centrul de recreere se simt bine iar orele petrecute acolo sunt poate cele mai liniştite din zi. „După 40 de ani de muncă sunt pensionari care au sub 1000 de lei pensie, iar banii nu le ajung pentru facturi şi medicamente. Cred că ar fi bine dacă s-ar putea ca bătrânii să primească o masă caldă la Centru, dacă nu ar fi un efort prea mare pentru Primărie. Poate dacă nu se găsesc bani la buget s-ar găsi nişte firme care să sponsorizeze masa, căci pentru unii dintre aceşti vârstnici ar fi singura şansă să aibă o ciorbă caldă la prânz”, e de părere Ion Lazăr.

Omul, pensionar la rândul său, mai are o propunere pentru administraţia locală. „Banii pe care îi au oamenii în vârstă sunt puţini de cele mai multe ori şi cred că ar fi bine ca la Curtea de Argeş să funcţioneze un magazin cu preţuri mai mici pentru pensionari. Să poată omul să cumpere ce-i trebuie la un preţ mai mic”, scrie Ion Lazăr. „Consider că propunerile mele, o cantină şi un magazin pentru pensionari, nu sunt imposibil de realizat, aşa că sper ca Primăria şi Consiliul Local să găsească soluţii pentru ele”, transmite argeşeanul administraţiei publice locale.

Hits: 988

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)