Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Creşa Posada poate primi 30 de copii

Category: Social Published: Thursday, 15 March 2018 Written by Interes argesean

30 de copii pot fi îngrijiţi şi supravegheaţi la creşa Posada în anul şcolar 2018 – 2019, din care cinci locuri vor fi rezervate unor situaţii excepţionale, a decis Consiliul Local. Pot fi primiţi la singura creşă din Curtea de Argeş copii cu vârsta cuprinsă între unu şi trei ani, „ai căror părinţi sunt integraţi într-o formă coupaţională”, în ordinea înregistrării cererii, conform deciziei Consiliului Local. Hotărârea mai prevede că „locul ocupat în creşă poate fi pierdut la recomandarea medicului în cazul unor afecţiuni cronice sau în cazul unor absenţe ce nu pot fi justificate de cel puţin patru săptămâni consecutiv”.

Locurile la creşă nu sunt suficiente pentru Curtea de Argeş, în fiecare an rămânând pe dinafară zeci de copii. Municipalitatea promite de ani buni construirea unei creşe noi, iar acum se pare că momentul în care va funcţiona la Curtea de Argeş o creşă nouă, modernă, se apropie. Administraţia locală a făcut mai multe proiecte pe care le-a depus spre finanţare, iar construirea unei creşe este unul dintre ele, cu şanse mari de reuşită.

Hits: 989

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments