Actriţa Tania Popa face o casă de vacanţă pentru bătrâni la Curtea de Argeş

Category: Social Published: Wednesday, 14 March 2018 Written by Interes argesean

Actriţa Tania Popa  intenţionează să construiască la Curtea de Argeş, pe terenul colegului său în ale actoriei, Cristi Iacob, o casă de vacanţă pentru bătrâni, scrie libertatea.ro. Actriţa „este un om cu suflet mare, vrea să le ofere bătrânilor un trai mai bun și nu se rezumă doar la promisiuni”, potrivit libertatea.ro .

„Primul meu aliat este Cristi Iacob, actorul de la Teatrul Mic, adorabilul Cristi Iacob, care a zis: «A, dar eu am de la părinți 5.000 de mp cu care nu am ce face la Curtea de Argeș, lângă pădure, nu prea poți să faci mare brânză». «Cum nu poți?», «Facem acolo casa de vacanță!». «Și a zis: uau!». Primarul ne așteaptă cu brațele deschise ca să ne ajute cu toate treburile la nivel local. Eu merg până în pânzele albe, pentru asta nu îmi este rușine să bat de la ușă la ușă, să zic la ăștia care sunt mai avuți: hai, băgați mâna în buzunar, că avem o treabă serioasă de făcut! Cam asta e”, a declarat, pentru ziarul Libertatea, Tania Popa.

Actrița speră ca în această vară toate treburile să fie puse la punct, la nivel birocratic, ca să poată să demareze construcția casei.

„Când am fost o dată întrebată de proiecte de viitor, am aruncat o vorbă că vreau să fac o casă de vacanță pentru bătrâni. Nu-i zic azil de bătrâni, ci casă de vacanță pentru oameni în vârstă. Și am fost contactată pe Facebook de cei de la Fundația Crucea Alb Galbenă, și mi-au zis dacă nu vreau să încercăm, adică să îmi fac mâna, ca să zic așa. Și atunci am tot căutat variante, pentru că ăsta este lucrul cel mai important pentru ei: fonduri financiare. Că se mai milogesc, săracii, de un căruț, de o trusă medicală, cu toate că le obțin extrem de greu… Acum le va fi mai ușor, măcar pentru o perioadă”, a mai declarat pentru sursa citată Tania Popa.

Hits: 1194

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments