Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

6 cămătari reţinuţi, bunuri în valoare de peste 250.000 de euro ridicate

Category: Social Published: Friday, 09 March 2018 Written by Interes argesean

Bunuri în valoare de peste 250.000 de euro, 53.000 de lei si 25.700 de euro în numerar au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș în urma perchezițiilor desfășurate joi. 6 persoane au fost reținute.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate ieri, 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor bunuri în valoare de aproximativ 250.000 de euro, susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 53.000 de lei și 25.700 de euro susceptibili a proveni din infracțiuni. 25 de persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru audieri. În urma administrării probatoriului, 6 bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Reamintim că la data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 - până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând  dobândă.

 De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2017 și până în prezent ar fi sustras bunuri din societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

Hits: 2235

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments