Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Bogdan Marina, coordonatorul organizaţiei locale a USR

Category: Social Published: Monday, 05 March 2018 Written by Interes argesean

Bogdan Marina este coordonatorul organizaţiei USR Curtea de Argeş, organizaţie care se înfiinţează luna acesta. El a fost invitatul emisiunii Interes Argeşean de la radiodearges.ro de luni seara.

„Trebuie să le oferim argeşenilor alternativa. Trebuie să poată vota şi un alt tip de politică”, a spus Bogdan Marina. El a lucrat la Alpha TV şi la Radio Alpha şi apoi a plecat la Bucureşti. Tânăr antreprenor de succes, Bogdan crede că Uniunea Salvaţi România (USR) o să aibă succes la Curtea de Argeş. Nu exclude niciun fel de alianţă cu PNL, dar nici nu poate să spună că ea se va face precis. Deciziile se iau la centru, dar probabil că organizaţiile locale vor avea o oarecare libertate din acest punct de vedere.

Planurile proaspătului USR sunt mari. „Un proiect pe turism este ceea ce are nevoie Curtea de Argeş. Un proiect serios, corect şi real care să aibă rezultate, nu ceea ce s-a mai făcut până acum, pe bani mulţi, dar degeaba”, a spus Bogdan Marina.

Hits: 1042

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments