Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Peste 600 de argeşeni au participat la Serbările Zăpezii organizate de PNL

Category: Social Published: Monday, 05 March 2018 Written by Interes argesean

Peste 600 de argeşeni au fost prezenţi duminică pe pârtia de la Valea Iaşului, la Serbările Zăpezii organizate de PNL. Cu schiuri ori săniuţe şi cu multă voie bună, argeşenii s-au distrat la sărbătoarea organizată de liberali – PNL Argeş, PNL Curtea de Argeş şi PNL Valea Iaşului.

Nu doar membrii de partid au fost la schi, ci şi cetăţeni care au alte orientări sau simpatii politice, dar s-au distrat cu toţii şi au participat toţi la numeroasele concursuri ţinute pe pârtie. Liberalii au demonstrat astfel că ştiu să organizeze şi serbări, nu au doar idei pentru administrarea municipiului. „Le mulţumim celor care au fost la serbările zăpezii şi sperăm că toţi s-au simţit la fel de bine ca noi. Vom mai organiza astfel de întâlniri pentru că sunt binevenite”, a declarat preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan. Alături de el au fost la sărbătoarea zăpezii preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, primarul liberal de la Valea Iaşului, Nicolae Barbu,deputatul Dănuţ Bica, consilierii locali de la Curtea de Argeş ai PNL, membri ai conducerii organizaţiei judeţene şi mulţi alţi argeşeni.

Hits: 908

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (2)