„Daţi-le argeşenilor Gara fără să le luaţi apa!”

Category: Social Published: Tuesday, 14 November 2017 Written by Interes argesean

Deputatul liberal Dănuţ Bica a depus o interpelare pe tema Gării Regale din Curtea de Argeş. Gara , care aparţine CFR-ului, este monument istoric şi arată deplorabil, iar deputatul liberal l-a întrebat pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe,  ce are de gând să facă în această situaţie. „Nu am primit niciun răspuns până acum, sper însă ca dl. ministru să aibă înţelepciunea  să le dea gara argeşenilor fără să le ia apa”, a declarat deputatul Bica vineri seara la Curtea de Argeş, la conferinţa de presă a organizaţiei locale a PNL. Dănuţ Bica face aluzie la faptul că Felix Stroe este fostul director al RAJA Constanţa, societatea care vrea să preia, iar administraţia locală să-i predea, gestiunea serviciului de apă canal. După cum ziarul nostru a mai scris, reprezentanţi ai RAJA au venit de multe ori la Curtea de Argeş şi i-au „curtat” pe consilierii locali încercând să-i convingă că preluarea acestui serviciu public de către RAJA este singura soluţie pentru creşterea calităţii apei.

Deputatul liberal a mai anunţat vineri că de la 1 noiembrie cabinetul său parlamentar de la Curtea de Argeş este deschis între 10 şi 18 de luni până vineri, Adelina Şorici fiind cea care preia mesajele şi sesizările cetăţenilor la sediul din strada Negru Vodă. „Intenţionez să mă întâlnesc cu primarii noştri, dar şi cu cetăţenii cât de des pot. Sunt deschis şi îmi doresc să mă întâlnesc şi cu ceilalţi primari, de la alte partide, pentri că avem acelaşi obiectiv”, a declarat Dan Bica.

80 de ani pentru lansarea unei licitaţii

„A fost nevoie de 80 de ani pentru lansarea unei licitaţii”, a spus deputatul Bica despre autostrada Piteşti - Sibiu. „Se discută despre traseul acestei autostrăzi din 1938, iar în anii 60 IPTANA, Institulul de Proiectări, a desenat acest traseu al autostrăzii Piteşti -Sibiu. Se discută iată de 80 de ani despre asta şi tot nu putem să facem autostrada”, a mai declarat parlamentarul liberal .

La conferinţa de presă au fost prezenţi, alături de deputatul Bica, preşedintele organizaţiei locale a PNL, Cristian Mitrofan, şi consilierul local Doru Georgescu. Acesta din urmă a spus că „ţara este neguvernată”. „Cetăţenii sunt decepţionaţi de felul în care suntem conduşi”, a spus Doru Georgescu.

Hits: 1242

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)