Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Conform sondajelor, liberalul Cristian Mitrofan conduce detaşat în cursa pentru Primăria Curtea de Argeş

Category: Politic Published: Monday, 09 March 2020 Written by Interes argesean

Preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, ar fi următorul primar al municipiului Curtea de Argeş, conform rezultatelor sondajului făcut de o instituţie de profil la comanda PNL. Sâmbătă, la sediul organizaţiei din municipiu a avut loc o conferinţă de presă la care preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a făcut publice rezultatele sondajului. Astfel, Cristian Mitrofan, candidatul la Primărie al PNL, are 46,53%, actualul primar PSD, Constantin Panţurescu, 23,7%, iar pe locul 3, dar la mare distanţă, se situează candidatul USR, Bogdan Marina, cu 4,62%. Mai departe, Cornelia Sîrbu, posibil candidat al ALDE are 4,05%, Ionel Păunescu, de la ProRomânia are2,89%, iar Şerban Ion, trecut drept candidat PER, are1,45%, restul potenţialilor candidaţi având sub 1%. Marja de eroare a sondajului este, potrivit liberalilor, de plus/minus 3 -4%.

La conferinţa de presă au fost prezenţi alături de Miuţescu, Cristian Mitrofan, preşedintele organizaţiei locale, preşedinta organizaţiei de tineret a PNL Curtea de Argeş,  Andreea Zabari,  preşedinta organizaţiei de femei, Maria Dumitrache şi Corina Strafalogea, o tânără care provine dintr-o familie cunoscută şi apreciată la Curtea de Argeş, membru al organizaţiei locale. „Declanşăm precampania electorală şi anunţăm oficial candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeş în persoana lui Cristian Mitrofan, preşedintele organizaţiei locale. Am făcut adunări generale ale organizaţiilor în 90% dintre localităţi şi am stabilit ca fiecare localitate să aibă un program clar de administrare. În urma discuţiilor cu cetăţenii am stabilit ca prioritare să fie extinderea reţelei de gaze, a reţelelor de apă şi canalizare precum şi asfaltarea drumurilor. În 70 de localităţi am făcut sondaje de opinieîn vederea desemnării candidaţilor, iar până pe 16 martie vom anunţa şi candidatul pentru Primăria Piteşti”, a spus Adrian Miuţescu.

„Curtea de Argeş reprezintă un obiectiv pe care îl vom câştiga!”

„Sperăm că vom câştiga cel puţin cinci oraşe şi municipii, iar Curtea de Argeş este un obiectiv pe care îl vom câştiga”, a precizat preşedintele PNL Argeş. El a prezentat rezultatele sondajului, conform cărora pentru Consiliul Local Curtea de Argeş PNL are 43,6% din voturi, PSD 32,1%, USR 5,2%, Pro România 4,6%, iar ALDE 3,2%. Pentru Consiliul Judeţean PNL are 44,8% iar PSD 31,8% din voturile cetăţenilor din Curtea de Argeş.

„Nu ne culcăm pe o ureche, bătălia e lungă”, a precizat Adrian Miuţescu, care a adăugat – „vom trata lucrurile ca şi cum nu acestea ar fi rezultatele”.

El spune că „există un grup de interese şi o caracatiţă la Curtea de Argeş, iar sondajul, în care se văd şi problemele pe care le au cetăţenii, va fi partitura noastră”. Locuitorii muniicpiului care au fost intervievaţi, 500, cu respectarea strictă a regulilor  sociologice, după cum spun liberalii, au spus că cele mai mari probleme ale oraşului sunt amenajarea străzilor, curăţenia, apa şi canalizarea, infrastructura, transportul, parcările, locurile de muncă, administrarea oraşului, câinii, corupţia, etc.

Ce viceprimar şi-ar dori Cristian Mitrofan

Întrebat de ziarul nostru ce viceprimar şi-ar dori Cristrian Mitrofan dacă ajunge primar, acesta a declarat – „Sunt mulţi – Mădălin Marinescu, Dan Giuclea, Liviu Nicolae, o doamnă de la organizaţia de femei sau de la cea de tineret. Depinde de multe lucruri, însă avem echipă valoroasă”.

Pe lista pentru consiliu local se vor regăsi cu siguranţă Constantin Teodorescu, fost director comercial la Electroargeş,acum  inspector la Investiţii, la Primărie, care iese la pensie în luna iunie, a afirmat Cristian Mitrofan, iar Miuţescu i-a întărit spusele. „În urmă cu patru ani am avut pe liste puţini tineri şi puţine doamne, şi poate că asta ne-a tras în jos”, a explicat acesta.

Şi totuşi, nu este exclus ca dacă liberalul Mitrofan va fi primar, viceprimar să fie de la USR. „Dacă se discută cu USR la pachet, la nivel judeţean, am putea avea un viceprimar de la USR”, a mai spus Adrian Miuţescu.

Hits: 1155

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments