Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Deputatul Mircea Drăghici şi-a dat demisia din PSD

Category: Politic Published: Tuesday, 11 February 2020 Written by Interes argesean

Marţi, deputatul  PSD Mircea Drăghici, care are o casă la Curtea de Argeş, a anunţat într-o postare pe facebook că şi-a dat demisia din partid. „Am analizat cu multă responsabilitate situația politică actuală, PSD se află în reconstrucție și pentru a întări parcursul pe care actuala conducere și-l dorește, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum și starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD și am comunicat acest lucru domnului președinte, Marcel Ciolacu și domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat și dorința mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Țin să mulțumesc tuturor colegilor de la nivel național și din Argeș, pentru cei 23 de ani de conviețuire că într-o familie!”, a scris Drăghici pe facebook.

„Problemele cu ecouri publice din trecut”, la care face referire deputatul argeşean sunt, probabil, legate de trimiterea sa în judecată de către DNA sub acuzaţia că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil. Mircea Drăghici este la al treilea mandat de deputat de Argeş.

 

Hits: 1348

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)