Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

PNL şi USR ar putea face echipă la Curtea de Argeş

Category: Politic Published: Thursday, 03 October 2019 Written by Interes argesean

Preşedinţii organizaţiilor Curtea de Argeş ale USR şi PNL sunt deschişi unei colaborări în interesul comunităţii locale, spun cei doi lideri. „Organizaţiile locale vor avea libertatea de a colabora cu PNL”, a declarat Adrian Cârstea, preşedintele USR Argeş la o conferinţă de presă care a avut loc la Curtea de Argeş. „Cel mai probabil vom face alianţe, cu PNL, evident nu cu PSD. Ne dorim să avem la Curtea de Argeş consilieri locali, poate un primar sau un viceprimar”, a spus şi Bogdan Marina, şeful USR Curtea de Argeş.

„Având în vedere relaţiile de prietenie care îi leagă pe membrii USR şi pe cei ai PNL la Curtea de Argeş, ne dorim o colaborare, în interesul cetăţenilor de la Curtea de Argeş. Pe Bogdan Marina îl ştiu de 20 de ani, şi suntem prieteni. Cred că am putea colabora foarte bine”, spune şi preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan. Ambii preşedinţi subliniază că ar colabora „pentru ca municipiul să scape de administraţia pesedistă” .

Hits: 1073

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments