Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Ludovic Orban: “Nu există, la această oră, un temei pentru schimbarea actualei conduceri a PNL Argeş”

Category: Politic Published: Tuesday, 24 September 2019 Written by Interes argesean

Preşedintele PNL Ludovic Orban a făcut o declarație lămuritoare cu privire la discuțiile apărute în filiala PNL Argeș. Celor care nu sunt la curent cu cele petrecute le reamintim că un număr de membri de partid au contestat, fără argumente consistente, actuala conducere a filialei, eludând creșterea înregistrată de partid la ultimele alegeri.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat: ”La ora actuală, în Argeș, este o conducere aleasă care nu poate fi schimbată. Nu există un temei de schimbare a conducerii actuale, iar în ce mă privește, sunt mulțumit de această conducere pentru că rezultatele o dovedesc.”

În acest sens, Ludovic Orban a mai declarat: ”PNL Argeș se situează pe locul 3 la nivel național ca și creștere la alegerile europarlamentare. Este o filială care a reușit o creștere importantă. Sigur că o să discut cu cei care sunt implicați în această dispută, iar PNL se va mobiliza la maxim pentru alegerile prezidențiale.”

În lumina acestor declarații, se poate spune că PNL Argeș își poate continua munca politică de susținere a lui Klaus Iohannis la alegerile din data de 10 noiembrie 2019.

 

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL ARGEȘ

Hits: 762

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments