Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Programul manifestărilor dedicate Centenarului Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”

Category: Invatamant Published: Monday, 23 September 2019 Written by Interes argesean

Pe 4 octombrie, Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” organizează o serie de manifestări dedicate împlinirii a o sută de ani de funcţionare. Ziua dedicată Centenarului începe cu un TE Deum şi cu dezvelirea plăcii aniversare la sediul instituţiei de învăţământ. Tot acolo, la orele 12,00, participanţii, foşti şi actuali profesori, foşti elevi, personalităţi ale vieţii culturale, se vor întâlni în sala de festivităţi.

La orele 13,00 are loc lansarea monografiei intitulate „Colegiul Naţional Vlaicu Vodă Curtea de Argeş – CENTENAR” la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, lansare care este urmată de un spectacol dedicat evenimentului. Ziua se încheie cu o întâlnire a invitaţilor la Restaurantul Posada.

Colegiul a fost înfiinţat în 1919 şi a funcţionat până în 1933 ca Gimnanziul Principele Nicolae. „Vlaicu Vodă” este unul dintre cele mai bune colegii din ţară, fiind mereu pe primele locuri la concursurile şcolare.

Hits: 1792

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments