Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Liceenii de la „Vlaicu Vodă”, la faza naţională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Category: Invatamant Published: Wednesday, 12 June 2019 Written by Interes argesean

Şirul succeselor elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV) la olimpiadele şcolare continuă cu o victorie obţinută la faza judeţeană a a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”, concurs care a avut loc zilele trecute. Liceenii de la „Vlaicu Vodă” au argumentat şi dezbătut temele propuse şi s-au clasat pe primele locuri. Concursul se organizează pe două secţiuni, Avansaţi şi Începători, şi se concurează pe echipe.

La Avansaţi, echipa CNVV a luat locul al II-lea, iar la Începători - locul I şi s-au calificat  la faza naţională, care are loc la Piatra Neamţ, între 8 si 13 iulie. Cei trei vorbitori care au alcătuit echipa de începători sunt : Colin Grigorescu, Cătălin Olteanu şi George Iancu, şi sunt  primii şi în clasamentul individual. La Avansaţi, echipa a fost formataădin: Ana Maria Ducu, Bianca Ciobanu şi Horia Herciu. Profesorii care i-au pregătit sunt Graţiela Căvescu, Luiza Herciu şi Ileana Popescu.

Cele trei profesoare au înfiinţat şi un miniclub de dezbateri în şcoală, din care mai fac parte: Petru Eftimie, Iulia Olteanu, Vlad Popescu şi Mircea Hristea.

Hits: 1233

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments