Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Prins în timp ce fura o betonieră

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 09 June 2009 Written by Andreea Mira
Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Băiculeşti a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura o betonieră din curtea unui locuitor al municipiului Curtea de Argeş.
La sfârşitul săptămânii trecute, Victor S. din satul Măniceşti, comuna Băicu-leşti, a venit la Curtea de Argeş, unde într-o plimbare de câteva ore a pus ochii pe o betonieră din curtea unei gospodării, care aparţine lui Marius B. După ce a pândit cel mai prielnic moment, a intrat în curtea acestuia, încercând să sustragă betoniera. Întâmplarea a făcut ca prin zonă să patruleze poliţiştii Biroului Ordine Publică din Curtea de Argeş. Oamenii legii au fost contrariaţi de gesturile bărbatului, care părea că se fereşte să nu fie văzut în timp ce trăgea de betonieră să o scoată din curte. Luat la întrebări de poliţişti, bărbatul s-a intimidat şi şi în cele din urmă a recunoscut că încerca să fure betoniera. Dacă ar fi vândut-o, bărbatul s-ar fi ales cu suma de 1.000 lei, valoarea acesteia. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, întocmindu-se acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu.
Hits: 701

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments