Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Bătrân rănit în incendiu la Corbeni

Category: Fapt divers Published: Wednesday, 18 December 2019 Written by Interes argesean

Un bătrân în vârstă de 87 de ani din Corbeni a  fost grav rănit într-un incendiu care a izbucnit în locuinţa sa după ce a explodat o butelie.

Miercuri dimineaţa, două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș și 4 voluntari de la SVSU Corbeni au intervenit în localitatea Corbeni, la o explozie urmată de un incendiu care a cuprins o anexă construită din lemn (bucătărie), potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat de 87 de ani, care a primit îngrijiri medicale pentru arsuri de gradul 1 și 2 de pe aproximativ 40% din suprafața corpului (față, membrele superioare și inferioare și spate), ulterior fiind transportat la spital. Pompierii au evacuat din interiorul anexei două butelii de gaz. În urma incendiului au ars bunurile din interior și anexa pe aproximativ 20 mp. Cel mai probabil, spun pompierii, bătrânul a umblat cu o flacără pe lângă butelia care avea scăpări de gaze combustibile.

Hits: 492

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments