Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Accident cu 5 victime la Merişani. 4 maşini au fost implicate

Category: Fapt divers Published: Sunday, 27 October 2019 Written by Interes argesean

Duminică după amiază, pe raza comunei Merişani a  a avut loc un grav accident de circulaţie în care au fost implicate patru maşini şi în urma căruia cinci persoane au fost rănite. La faţa locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)Argeş. Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, victimele sunt trei adulți și doi minori, stabile hemodinamic și fără probleme serioase. La fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Doi băieți în vârstă de 1 an și respectiv 2 ani, care au suferit atac de panică și escoriații minore, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și în acest moment sunt transportați la spital împreună cu mama lor.Celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Hits: 1316

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments