Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Un tânăr din Târgu Mureş a furat bani dintr-o casă de la Curtea de Argeş

Category: Fapt divers Published: Friday, 25 October 2019 Written by Interes argesean

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt și au recuperat prejudiciul, potrivit IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, ar fi abordat un bărbat de 51 de ani, din Curtea de Argeș, căruia i-ar fi oferit spre vânzare obiecte de uz casnic, în acest fel persoana vătămată permițând accesul tânărului în locuința sa. Ulterior, prin distragerea atenției, tânărul ar fi sustras suma de 2.400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit păgubaşului, spun poliţiştii.

„În absența unei vigilențe crescute, astfel de persoanele care locuiesc singure, precum și persoane cu vârsta înaintată sau care locuiesc în zone izolate sunt predispuse să cadă victime înșelăciunilor de orice fel, fie că este vorba despre metoda ,,Instalatorul”, ,,Accidentul”, ,,Coletul”, ,,Pomana” sau alte pretexte sub care persoane rău-voitoare câștigă încrederea celor vătămați și pătrund în locuințele acestora, observând unde sunt păstrate sume de bani sau obiecte de valoare, conform IPJ Argeş. Poliţiştii recomandă persoanelor care au în familie rude aflate în astfel de situații, să poarte discuții cu acestea privind felul în care pot fi abordate.

Hits: 613

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments