Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Podul de lângă Lukoil, în pericol de prăbuşire

Category: Fapt divers Published: Thursday, 08 August 2019 Written by Interes argesean

Trotuarul de pe podul de lângă benzinăria Lukoil a fost închis pentru că e în pericol de prăbuşire. Asfaltul s-a năruit pe o porţiune mare, iar cei care trec pe acolo ar putea suferi accidente.

Consilierul local Ion Şerban, care a semnalat această problemă, spune că „s-au desfundat scurgerile şi apa a distrus trotuarul care stă sa pice. Abia scăpam de bordurile din anii 80”.

El a mai afirmat că „domnul viceprimar mi-a raspuns în Consiliul Local că altele sunt priorităţile,nu podul sau parcarea de lângă Lukoil. Să fii iubit, domn’ vice, de toţi care nu pot trece pe trotuar acum, că dacă era vreo conductă de gaze de înlocuit erai prezent ca pe strada Albeşti”. Colegul său din Consiliul Local, Ionel Păunescu, spune că „acele trotuare sunt de foarte mult timp adevărate pericole pietonale, semnalate de mai multe ori. Mă bucur că azi au ajuns la această concluzie și alte persoane care decid prioritățile orașului cum vor și unde vor”.

Hits: 786

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments