Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

15.000 de lei, paza Primăriei pe lună

Category: Fapt divers Published: Thursday, 14 March 2019 Written by Interes argesean

Primăria Curtea de Argeş a anunţat pe sistemul electronic de achiziţii publice o selecţie de oferte pentru servicii de pază pentru sediu. Conform LicitatiaPublica.ro, „prestatorul va asigura servicii de pază pentru sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, prin intermediul unui post de pază permanent, cu program de 24ore/24ore, inclusiv sâmbătă,duminică și în zilele de sărbătoare legale. Paza va fi asigurată de către operatori specializați în serviciul de pază și protecție”.

Primăria  are dreptul să verifice modul de prestare a serviciilor „pentru a stabili conformitatea lor cu prevederile din propunerea tehnică, caietul de sarcini și Planul de pază al obiectivului avizat de organele de poliție, în conformitate cu prevederile legale.Verificarea calității serviciului se va face inopinat, prin sondaj. În cazul distrugerilor sau sustragerilor de bunuri, dacă în urma cercetărilor efectuate se constată vinovăția agenților de pază, prejudiciul va fi recuperat de la prestator”.

Municipalitatea va  cheltui pentru paza Primăriei 129.756 de lei pentru perioada 1 aprilie - 31 decembrie, adică aproape 15.000 de lei pe lună.

Hits: 3164

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)