Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

La Primărie se cumpără mobilier.260 de milioane pentru 7 birouri, 13 dulapuri, 9 scaune şi o masă

Category: Fapt divers Published: Thursday, 28 February 2019 Written by Interes argesean

Angajaţii Registrului Agricol din Primăria Curtea de Argeş, ca, de altfel, toţi cei ai nou înfiinţatului Serviciu Juridic, Contencios și Agricol, trebuie să se simtă la muncă foarte bine, ca la un hotel de lux, având în vedere suma cheltuită pentru mobilarea birourilor de la parterul clădirii.

Conform licitatiapublica.ro, Primăria a plătit 26105 de lei pentru câteva obiecte de „mobilier birou”, astfel  - şapte birouri de dimensiuni diferite, cel mai mare având 2400/650/850, probabil al şefului de Birou, 13 dulapuri, două cuiere, două comode, nouă scaune de birou şi o masă cu dimensiunile  2500/800/800. Afacerea de 260 de milioane de lei vechi nu a fost încheiată cu Mobexpert, deşi banii daţi ar ajunge probabil pentru mobilarea de lux a unui apartament măricel, nu doar pentru câteva birouri, scaune şi dulapuri.

Înainte de a fi mobilat astfel, spaţiul în care lucrează acum cei nouă angajaţi ai Serviciului Juridic, Contencios și Agricol din Primărie a fost refăcut cu vreo jumătate de miliard. Iniţial s-a spus că parterul clădirii care adăposteşte cea mai importantă instituţie a oraşului va fi deschis cetăţenilor care aşteaptă să plătească ceva, vor să intre în audienţă sau au treabă cu un funcţionar care lipseşte momentan şi trebuie să aştepte. În planul iniţial, care aparţinea, ce-i drept, fostului primar Nicolae Diaconu, era prevăzut şi un aparat care elibera tichete cu numere de ordine, cum sunt prin alte instituţii. Probabil că nu au mai fost bani şi pentru el, căci au fost daţi pe mobilă.

Hits: 1631

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments