Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

„Creşterea eficienţei energetice a Spitalului” se amână. Licitaţia pentru contractul de 14 milioane a fost anulată

Category: Fapt divers Published: Wednesday, 30 January 2019 Written by Interes argesean

Licitaţia pentru contractul în valoare de aproape 14 milioane de lei, fără TVA, prin care la spitalul din Curtea de Argeş îşi va creşte eficienţa energetică a fost anulată la sfârşitul anului trecut, pentru că nu a fost depusă nicio ofertă. Licitaţia va fi reluată în primăvara acestui an, spun specialiştii din Primărie.

După cum ziarul nostru v-a informat la vremea respectivă, Primăria Curtea de Argeş a scos la licitaţie pe sistemul electronic de achiziţii publice un contract pentru „Servicii de elaborare proiect tehnic de execuţie, inclusiv detalii de execuţie şi asistenţă tehnică din partea proiectantului şi lucrări construcţii în cadrul proiectului cu titlul "Creşterea eficienţei energetice a Spitalului Municipal Curtea de Argeş”, cu o valoare estimată de  13.178.974.73 de lei, fără TVA. Licitaţia a avut termen  14 decembrie, dar, potrivit sistemului electronic de achiziţii publice – SICAP, a fost anulată întrucât „la data limită de depunere oferte nu a existat niciun ofertant înscris”. Cum finanţarea există, procedeul va fi reluat.

Hits: 1354

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments