Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Ghinion total sau altceva?! La a treia licitaţie pentru reparaţia gării, doar oferte „neconforme”

Category: Fapt divers Published: Monday, 28 January 2019 Written by Interes argesean

Pe 23 ianuarie a avut loc a treia licitaţie pentru „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI - clădire monument istoric)”, licitaţie anunţată de Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" - SA , cu o valoare estimată a contractului de  65500 de lei.

Potrivit LicitatiaPublica.ro. este vorba despre „Proiectare faza de expertiză tehnică şi elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentruobiectivul „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI - clădire monument istoric)”.  Durata contractului este de 24 de luni din care execuţie propriu-zisă două  luni. Cum 24 ianuarie a fost zi liberă, CFR a anunţat pe SEAP rezultatele licitaţiei abia vineri după amiază, iar rezultatele nu sunt deloc bune pentru argeşeni.

Conform sistemului electronic de achiziţii publice, licitaţia de pe 23 ianuarie a fost anulată pentru că „au fost depuse numai oferte inacceptabile şi sau neconforme”. Este o noutate, pentru că la precedentele licitaţii nu a fost depusă nicio ofertă. În acest ritm, putem spera ca la licitaţia cu numărul 13, spre exemplu, contractul chiar să fie câştigat.

Hits: 1332

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments